Logo

Het logo is het meest herkenbare onderdeel van de huisstijl.

Kleurenpalet

Een vaste set kleuren die passen bij je merk.

Lettertype

Een logisch lettertype passend bij jouw merk.

Deze bedrijven gingen je voor

Studio Beaumont ontwierp voor verschillende bedrijven hun visuele identiteit. Benieuwd naar dit werk? Bekijk dan de slider.

Opdrachtgever: Kinderyogaschool
Resultaat: De opdracht was een speels logo dat kinderen aansprak, maar niet kinderachtig. Dat werden uiteindelijk deze sierlijke letters.

Opdrachtgever: DJ Timebeatz
Resultaat: De geluidsgolven vervangen de letters ‘ea’. Uniek aan dit logo is de opdrachtgever ’timebeatz’ heeft ingesproken en dat de geluidsgolven van dit audiofragment in het logo zijn opgenomen.

Opdrachtgever: Gemeente Sittard-Geleen

Opdrachtgever: Daalmans Pigeons
Resultaat:
Een hedendaags logo met daarin verwijzingen naar de initialen van Daalmans Pigeons: de ‘d’ en ‘p’, die samen de ogen van een duif vormen.

Opdrachtgever: Kindervakantiewerk Herten
Resultaat:
een kleurrijk logo voor het thema ‘Zomerfestival’. Honderden kinderen liepen door Herten met het logo op hun t-shirt.

Opdrachtgever: BeauMontage
Resultaat: Het bedrijf is actief in hang- en sluitwerk (deuren, sloten). Vandaar is er een geopende deur opgenomen in de B. Dit is het beeldmerk geworden.

Opdrachtgever: PosterMachine.nl

Maak kennis met Randy

Hoi! Ik ben Randy Beaumont, de man achter Studio Beaumont. Wil je meer over mij en Studio Beaumont weten, kijk dan hier. Heb je nog vragen? Stuur mij dan een bericht.

Wil jij een logo of huisstijl laten maken? Klik op de knop hieronder en ik neem contact met je op.

Ivo Heuts, Jongeren Netwerk Limburg

(5/5)

Creatief bureau! Denken mee en houden zich aan gemaakte afspraken. Ze houden ook het proces scherp in de gaten, dat ze op een rustige en respectvolle manier begeleiden en ondersteunen.

Wat kost een huisstijl laten maken?

Binnenkort komen de prijzen op deze pagina te staan. Vraag voor nu even een offerte op.

Waarom een nieuwe huisstijl bij Studio Beaumont?

Het is essentieel dat jouw bedrijf of organisatie zich onderscheidt van de concurrenten en meteen de aandacht van een potentiele klant grijpt. Je huisstijl laten ontwerpen door Studio Beaumont kan goedkoper uitpakken, omdat Studio Beaumont een eenmansbedrijf is en daarom vaak goedkoper dan grotere bedrijven.

Wat is een brand guide?

Een huisstijl heeft verschillende onderdelen: logo, lettertype(s), kleurstellingen en ga zo maar door. Deze herkenbare stijl moet in alle bedrijfsuitingen consistent worden doorgevoerd. In de brand guide leg je dit vast. Het is dus eigenlijk een soort gids.