Social media contentabonnement

Het maken van content schiet er vaak bij in, maar is belangrijk in je online marketing strategie. Met het social media content abonnement kun jij met een klein bedrag per maand investeren in online zichtbaarheid.

Basis

1 post per week

Geen opstartkosten

Inclusief passend beeldmateriaal

Contentkalender

Contentmeeting (per e-mail)

Groeirapport

99 / per maand excl. btw

Maandelijks opzegbaar

Pro (meest gekozen)

2 posts per week

Geen opstartkosten

Inclusief passend beeldmateriaal

Contentkalender

Contentmeeting

Groeirapport

195 / per maand excl. btw

Maandelijks opzegbaar

Pro Plus

3 posts per week

Geen opstartkosten

Inclusief passend beeldmateriaal

Contentkalender

Contentmeeting

Groeirapport (1x per kwartaal)

295/ per maand excl. btw

Maandelijks opzegbaar

Zoekmachine-optimalisatie (SEO)

Wil jij beter gevonden worden in Google? Studio Beaumont kijkt graag met je mee wat jij nog kunt verbeteren om organisch beter vindbaar te worden. In een gesprek kijken we samen naar je gewenste doelen en hoe SEO daar bij kan helpen.

Wist je dat 4 op de 5 consumenten (81%) eerst online onderzoek doet, voordat ze daadwerkelijk wat kopen? Online vindbaarheid is daarom erg belangrijk.

macbook-right

Gratis SEO quick scan

Wat kan er beter aan jouw website, zodat je eerder wordt gevonden op zoekmachines zoals Google? Vul je website hier in en ontvang een gratis adviesrapport.

Google Ads

Adverteren met Google Ads (SEA)

Bij Search Engine Advertising (SEA) promoot je jouw producten en diensten tegen betaling in zoekmachines. Zo word je met Google Ads nog beter gevonden op woorden die zeer relevant zijn voor jouw bedrijf. Op deze manier trek je dus meer leads en klanten naar je website.

E-mailmarketing

E-mailmarketing gaat verder dan een maandelijkse nieuwsbrief met nieuwe producten. Denk aan verjaardagswensen met een speciale kortingscode of een rits aan geautomatiseerde mailtjes na het aankopen van een product.

Wist je dat 64 procent van de kleine bedrijven e-mailmarketing gebruikt om klanten te bereiken?

macbook-front
iphone-pro-front

Social Media Management

Regelmatig updates plaatsen op social media vergroot je zichtbaarheid en engagement met je doelgroep. Met een puik plan zorgen we samen ervoor dat we meer uit jouw socials halen.

Wist je dat Google ook kijkt naar de activiteit van je social mediakanalen? Als je dus vaker iets plaatst, komt dat je vindbaarheid in de zoekmachine ten goede.

Maak kennis met Randy

Hi! Ik ben Randy Beaumont, eigenaar van Studio Beaumont. Wil je meer over mij en Studio Beaumont weten, kijk dan hier. Heb je nog vragen? Stuur mij dan een bericht.

 

Wil jij aan de slag met online marketing? Klik op de knop hieronder en ik neem contact met je op.

Ivo Heuts, Jongeren Netwerk Limburg

(5/5)

Creatief bureau! Denken mee en houden zich aan gemaakte afspraken. Ze houden ook het proces scherp in de gaten, dat ze op een rustige en respectvolle manier begeleiden en ondersteunen.

Wat is online marketing?

Online marketing is het gebruik van verschillende digitale kanalen om een organisatie, merk, product of dienst goed in de markt te zetten via internet. Dat kun je doen via social media, e-mailmarketing, content marketing en online adverteren op bijvoorbeeld Google.

Waarom moet ik investeren in online marketing?

Wil je meer klanten én een hogere omzet? Je kunt lukraak flyers uitdelen aan mensen op straat, maar je weet niks van die mensen. Wat zijn hun interesses? Wat is hun leeftijd?

Bij online marketing kun je juist kiezen aan welke specifieke groep jij je advertenties laat zien. Je houdt de kosten zo lager, omdat mensen die niks met jouw bedrijf of product hebben de advertentie nooit zien. En je kunt alles ook nog eens mooi meten. Dat is bij het uitdelen van een flyer ook niet het geval.

Hoe duur is online marketing?

Op die vraag is geen passend antwoord. Iedere online marketingstrategie is natuurlijk anders. Vaak wordt online marketing als grote kostenpost of flinke investering gezien, terwijl de return on investment (ROI) juist aantrekkelijk is. Een mooi voorbeeld is hoe bedrijven tijdens de coronacrisis massaal overstapte op online marketing, omdat traditionele marketingkanalen even niet mogelijk waren.

Vraag een offerte aan en je krijgt een passend voorstel.

Wat is zoekmachine optimalisatie/SEO?

Zoekmachine optimalisatie, ook wel Search Engine Optimalization (SEO) genoemd, is het publiceren van content en ervoor zorgen dat dit een zo hoog mogelijke positie behaalt in een zoekmachine.

Het gaat hierbij vooral om twee componenten: de technische achterliggende structuur (bijv. de laadtijd van de webpagina) en de kwaliteit van de content (leesbaarheid). 

Wat is Google Ads of SEA?

 Met Search Engine Advertising (SEA) koop je als het ware een hoge positie bij een bepaalde zoekopdracht in een zoekmachine. Een voorbeeld: iemand typt in Google “dierenwinkel maastricht” en ziet jouw dierenwinkel helemaal bovenaan staan. Terwijl je zonder betaling misschien op de derde pagina staat.

Google Ads is het programma van Google dat het inkopen van advertenties in de zoekmachine mogelijk maakt. Een groot voordeel: je betaalt pas als de zoeker ook echt op jouw advertentie klikt.